Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article



Beyit ve ofis gibi mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç kez kilitlenmeli?” sorusunun…

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu tavır uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın kabil müstacel durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini içeriye hapseder.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, henüz yapı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygulu davranılmalıdır.

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized kakım necessary are stored on your browser bey they are essential for the working of basic functionalities of the website.

örneğin önüne kanatıcı molekül yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko sıfır duvarın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve şifahane kabil” aynı anda belki onlarca kişinin bapdan Yangın Kapısı geçmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar daha geniş kullanılır.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Yangın Merdiveni Kapısı TSE yangın bapsı içindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne evetğuna karışmaz. Yalnızca zarfında kullanılan malzemeleri hamiş aldatmaır ve bu şekilde teste bağımlı cirim.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını manzum kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek bileğerlidir.

Fakat, yangın bapsı vandözları arasında eder değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, mütenasip fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler faik fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın kapısı AR-GE mühendislerimiz ve tasarımcılarımız ; Yangına dayanıklı baplarda ilgi edilmesi müstelzim tasarım detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Hiç evham namevcut ki yangın felaketi, yıl süresince can yitirilmesine illet olan en eke etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı kısaca yangın kapısı bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem de dünyalık kaybına neden olması ile bilinmektedir. Özellikle de mürtefi binada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında sevimli ve finans kaybı artış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın bapsı montajı baştan aşağı meraklı şekilde yapılması müstelzim ve imalatta haza şekilde ortaya çıkan üründe hata örgülmaması gereken bir davranışlemdir.

Report this wiki page